Διάφορα Ψυχολογία

Νοσοκόμα υιοθέτησε εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι και τώρα ζουν ευτυχισμένες μαζί!

Πριν δύο χρόνια, η μικρή Gisele, η οποία γεννήθηκε πρόωρα από μητέρα τοξικομανή, διαγνώστηκε με στερητικό σύνδρομο. Το πιθανότερο θα ήταν να καταλήξει σε κάποιο ορφανοτροφείο χωρίς την παραμικρή εγγύηση πως θα βρισκόταν μία οικογένεια να την υιοθετήσει. Ωστόσο, η εξέλιξη του μικρού κοριτσιού είχε αίσιο τέλος, αφού συνάντησε μία νοσοκόμα η οποία αποφάσισε να γίνει επίσημα η μητέρα της!

Νοσοκόμα υιοθέτησε εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι και τώρα ζουν ευτυχισμένες μαζί!

Η νοσοκόμα, η Liz, πάντα ονειρευόταν να γίνει μητέρα. Η αγάπη της για τα 13 ανίψια της, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή και ήθελε πολύ ένα δικό της παιδί. Ωστόσο, οι θεραπείες γονιμότητας στις οποίες είχε υποβληθεί ήταν ανεπιτυχείς και έτσι είχε παραιτηθεί από την προσπάθεια να μείνει έγκυος.

Ενώ πολλοί άνθρωποι της έλεγαν να εξετάσει το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, εκείνη ήταν αρνητική στην ιδέα. Μέχρι που γνώρισε την μικρή Gisele στο νοσοκομείο που εργαζόταν, και η καρδιά της σκίρτησε από αγάπη! Το δέσιμο που ένιωσε μαζί της ήταν ακαριαίο και, όταν ανακάλυψε πως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ή επισκέφθηκε το πέντε μηνών μωράκι, αποφάσισε πως θέλει να το φροντίσει η ίδια.

Παρόλο που το μωρό δεχόταν την καλύτερη φροντίδα στο νοσοκομείο, η νοσοκόμα γνώριζε καλά πως για να αναρρώσει πλήρως και να γίνει ένα ισορροπημένο και ευτυχισμένο παιδί χρειαζόταν αγάπη και ένα ασφαλές σπιτικό. Έτσι, αποφάσισε να της το παρέχει η ίδια.


Την υιοθέτησε λοιπόν τον Οκτώβριο του 2018 και πλέον, η 45χρονη νοσοκόμα και το δίχρονο κοριτσάκι ζουν ευτυχισμένες σε μία υπέροχη οικογένεια. Η Liz, μάλιστα, πλέον ενθαρρύνει όλες τις οικογένειες να εξετάζουν το ενδεχόμενο υιοθεσίας ώστε να αποκτήσουν την οικογένεια που ονειρεύονται.

Πηγή: www.boredpanda.com

Related posts

4 παραλλαγές της κλασικής σκορδαλιάς για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου: 4 σεφ προτείνουν

Συντάκτης Mother-Love

Πώς να φτιάξετε πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια

Συντάκτης Mother-Love

Κοντινοί προορισμοί για χριστουγεννιάτικες αποδράσεις

Συντάκτης Mother-Love

Leave a Comment