Εγκυμοσύνη & Γονιμότητα

Yoga στην εγκυμοσύνη: Το 10λεπτο πρόγραμμα που μπορεί να κάνει κάθε μέλλουσα μαμά (vid)

Την περίοδο της εγκυμοσύνης πολλά πράγματα αλλάζουν στην καθημερινότητα μίας γυναίκας. Το σώμα, η ψυχολογία, η διατροφή, ακόμα και οι καθημερινές ασχολίες. Αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα μέσα σας, είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και κύριο μέλημά σας είναι η υγιής ανάπτυξή του και ο ερχομός του στον κόσμο.

Αυτό ωστόσο, δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε ή να αλλάξετε όλες τις καθημερινές σας συνήθειες. Εάν για παράδειγμα η γυμναστική είναι από τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε και που μέχρι πρότινος είχατε στην καθημερινότητά σας, εφόσον η εγκυμοσύνη σας εξελίσσετε φυσιολογικά και έχετε και την έγκριση του γιατρού σας, μπορείτε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε κανονικά.

Πολύ δημοφιλές είδος γυμναστικής για εγκύους είναι η yoga. Εάν δεν έχετε ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν, ίσως η κατάστασή σας είναι η ιδανική αφορμή για να δοκιμάσετε τώρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα 10λεπτο πρόγραμμα με απλές ασκήσεις yoga που μπορείτε να κάνετε, είτε έχετε ξανακάνει yoga, είτε όχι.

[embedded content]

Related posts

Εγκυμοσύνη και κατακράτηση υγρών στα πόδια: Τι μπορεί να φταίει;

Συντάκτης Mother-Love

Όταν ο τοκετός δεν προχωράει – Συνήθεις αιτίες αργού τοκετού

Συντάκτης Mother-Love

Γιατί είναι σημαντικό να μιλάτε στο μωρό σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Συντάκτης Mother-Love

Leave a Comment